MYLOVE

MYLOVE

Sultan Di Negeri Sendiri

My photo
sy suka bnde misteri, bile sy ckp sy syg awk, awk kena percaye...sy x pernah maen2 dgn kate2 sy sbb sy x knal sape tu kate2, sy mls lah nk maen2 dgn kate2,,,sy x knal dye...hehe...misteri kah idup anda? i like...
There was an error in this gadget

Thursday, January 20, 2011

FACEBOOK DITUTUP????

aku x ahu btol ke x psal mnde ni. jgn tanye lagi.

Monday, January 10, 2011

Keputusan Anugerah Juara Lagu 25 (2011)


Anugerah Juara Lagu AJL 25 – Juara
Ana Rafali [ Lagu Tolong Ingatkan Aku - Ana Rafali]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 - Naib Juara
Meet Uncle Hussain + Black [ Lagu Drama King – Taja/Teja/Meet Uncle Hussain]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 – Tempat Ketiga
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta - Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 - Vokal Terbaik
Hafiz [ Lagu Noktah Cinta - Ajai/Sheikh Qalam/Hafiz AF7]

Anugerah Juara Lagu AJL 25 - Persembahan Terbaik
Faizal Tahir [ Lagu Hanyut - Audi Mok/Faizal Tahir/Faizal Tahir]

Tuesday, January 4, 2011

Berfikir sejenak, (2jenak,3jenak)


helllo...
ari ni mls ckp bnyak,
jom mikir lalu,
jgn mls2,hehe

jika anda berfikir anda yg PALING:

bodoh
hodoh
gila
xsmart
xbijak
lemah
lembap
teruk
jahat
membosankan
menyakitkan hati org
miskin
hina
dan sebagainnya(adop idea ni)

INGATLAH!!!!!!

ada lagi yg PALING

bodoh
hodoh
gila
xsmart
xbijak
lemah
lembap
teruk
jahat
membosankan
menyakitkan hati org
miskin
hina

dan jika anda rase anda yg PALING:

smart
lawo
cantik
cute
kaya
bijak
hebat
kuat
sempurna
dan sebagainnya(adop idea)

INGATLAH!!!!!

ada lagi yg PALING

smart
lawo
cantik
cute
kaya
bijak
hebat
kuat
sempurna

- keyakinan diri itu penting -

cnth lain ni.
jika ada 2 org manusia di keliling anda
sorg mgkin akan suka pada anda,
sorg lagi mgkin membenci anda...

bukan semua org suka kat kite,
kite manusia biase, redha sajelah :)

bye2.


Saturday, January 1, 2011

Malaysia JUARA aff suzuki cup 2010

hello
aku saje je nk ckp psal bola,
biar terlmbat dari org pn. asal bhagia sudoh kan, haha..

TAHNIAH ah buat psukan malaysia,
dop sia2 aku tgk mu semua main ,
biasennye aku xtgk ane mu semua main, sbb dop best ane corak permainan mu semua
tu dulu ah..
skrg...
aku tgk sbb mu semua semakin hebat dh..haha
corak permainan smkin mantap.
kes rajagopal ah ni, HAHA, bgus2..

mase mula2 aff suzuki cup ni start,
aku x sngka malaysia bleh jadi juara,
mse malaysia kalah nge indonesia tu nmpak cam xdop harapan nk mng,
tpi sngkaan aku xbtol,
rupa2nya hebat gop psukan malaysia ea,
bangkit dari kekalahan pertama,
balas dendam ke atas indonesia ..
mmg jadi ah..


Perjalanan pasukan malaysia dlm memburu kejayaan :D

1 December 2010
19:30
Indonesia 5 – 1 Malaysia Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta
Attendance: 62,000
Referee: Vo Minh Tri (Vietnam)
Asraruddin Goal 22' (o.g.)
Gonzáles Goal 33'
Ridwan Goal 52'
Arif Goal 76'
Irfan Goal 90+4'
Report Norshahrul Goal 18'

4 December 2010
17:00
Thailand 0 – 0 Malaysia Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta
Referee: Win Cho (Myanmar)

7 December 2010
19:30
Malaysia 5 – 1 Laos Gelora Sriwijaya Stadium, Palembang
Referee: Vo Minh Tri (Vietnam)
Amri Yahyah Goal 4', 41'
Amirul Hadi Goal 74'
Norshahrul Goal 77'
Mahali Goal 90+1'

S. Lamnao Goal 8'



Semi-finals

First Leg
15 December 2010
20:00 UTC+8
Malaysia 2 – 0 Vietnam National Stadium, Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Attendance: 53,000
Referee: Sun Baojie (China)
Safee Goal 60', 79' Report


Second Leg
18 December 2010
19:00 UTC+7
Vietnam 0 – 0 Malaysia My Dinh National Stadium, Hanoi
Attendance: 40,000
Referee: Kim Sang Woo (Korea Republic)

Report
Malaysia won 2–0 on aggregate.

Final

First Leg
26 December 2010
20:00 UTC+8
Malaysia 3 – 0 Indonesia National Stadium, Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Attendance: 90,000
Referee: Masaaki Toma (Japan)
Safee Goal 61, 73'
Ashaari Goal 68'
Report
Second Leg
29 December 2010
19:00 UTC+7
Indonesia 2 – 1 Malaysia Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta
Attendance: 95,000
Referee: Peter Green (Australia)
Nasuha Goal 72'
Ridwan Goal 87'
Report Safee Goal 54'
Malaysia won 4–2 on aggregate

KEMENANGAN YG AMAT BERMAKNA! TAHNIAH LAGI SEKALI BUAT PASUKAN BOLA SEPAK MALAYSIA!!!!!



MALAYSIA BOLEH! AFF SUZUKI CUP MILIK MALAYSIA !!! :D

Friday, December 31, 2010

jom pergi giant.


hellooo..
smbungan yg lps punye..
psal giant...
bnde2 yg bleh dicari di giant..

antara pencarian yg akan berlaku di giant ialah: (jeng2)

1.cari barang2.
-umum sngat kan klu ckp cari barang2, oklah. cntah brg yg selalu di cari ialah brg2 dapur, brg2 berniaga, brg2 yg sewaktu dgnnye lah.

2.cari duit.
-maksud aku org yg kerja kat giant tu, ye cari duit ah, bkn kite g kutip duit atas lantai giant ea,xkan ah giant nk tabur duit gitu je kan, hahaha..(bolok sket)

3.cari harta.
-same je mcm cari duit, kite keje kat giant utk kumpul harta kan, haha.

4.cari psal.
-bnyak gop org g giant sbb nk cari psal, kdang2 pasal cari org, x ahu ah tu, mikir diri ah, haha, psal mnde tu? psal ah mnde2 yg berkaitan nge pasal kan, jgn cari psal ah nge aku, bace je, haha.

5.cari gaduh.

-spesis manusia yg ske cari gaduh selalu lepak di giant, nmpak samseng sket kan, padahal dop kait pn, kdang2 tu ye set doh tmpat nk gaduh kat giant, sbb tu ye g cari gaduh kat giant, haha. (jgn tanye aku spe itu gaduh)

6.cari ketenangan.

-kdang2 org serabuk duk kat rumah je, mgkin giant dpt menenangkan hati seseorang, aku pn x ahu, sbb aku rase biase je kat giant tu, x tenang2 gop eh, haha.

7.cari jodoh.
-haha, hok ni aku ske sket, kdang2 tu jodoh kite ditakdirkan di giant, pndai2 ah cari, (org puan rmai kan g giant) haha.

ade 7 percarian di giant,
yg ke 8 tu pndai2 ah mikir plop!
haha.

byee.
goodnight!

Tuesday, December 21, 2010

ada apa dengan GIANT?



helloo !!


ada apa dgn giant?
x sama mcm ada apa dgn cinta,
giant nmpak, cinta x nmpak kan?
mls nk ckp psal cinta...ok!

hari ni aku nk ckp psal giant,
mesti dlm pikiran semua,
giant hok dlm cite doraemon op?
bkn2! bkn giant tu, nk cite psal pasaraya giant
tmpat org beli brg tu...



GIANT- GEMUK


pertama, bkpe nama tmpat tu giant?

-sbb klu beri nama nobita , x sedap. dngar dialog bwah ea, tgk ah sedap ke dop sedap.


kassim selamat: hari ni aku nk g beli kat giant , ade spe2 nk ikut x?

kassim selamat: hari ni aku nk g beli kat nobita , ade spe2 nk ikut x?


ok, ce beza dua tu,
hok ane sedap agi bile disebut,
mestilah giant op.
sbb tu nama tmpat tu giant. HAHA.



kedua: bkpe org rmai g giant?

-sbb kat trg ni mane ah ade tmpat laen agi selain giant nge mydin(aku x ske ane mydin)



ketiga: nape yg bleh dicari di giant??

-haha,suka kejap, nk thu nape? ok....
sila bace post yg akan dtg, jap agi ade ah, tnggu... :D



keempat:giant ni tmpat yg best ke?

-best ke x best ke, aku x thu, tanye org laen ah, haha...
bgi aku, biase2 je....mesra mall best agi,kdang jauh (kecewa)



kelima:nk tulis psal giant ni smpai ke brpe ratus?

-ok, smpai yg kelima cukup ah, haha,


k, bye, tnggu post akan dtg, giant lagi.
ASSALAMUALAIKUM!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kesusahan kesenangan

kesusahan kesenangan

AMI07

SORI R KALAU BLOG AKU DOP SEDAP EA>>>AKU MLS JE NK TULIS MOLEK2....KALAU DOP SUKA PUN AKU DOP KESAH...